Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Prezentare generala a Centrului de conferinte:

Centrul de Conferinte al Hotelului Central are o sala de conferinte si cinci meeting rooms. Facilitățile noastre de evenimente includ internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, climatizare, serviciu de parfumare ambientala. Fiecare sala beneficiaza de ferestre mari, care oferă o lumină naturală abundentă. Ferestrele dispun de draperii sau jaluzele blackout. Salonul de Cristal poate găzdui până la 200 de delegați pentru o conferință cu aranjament tip teatru. Organizatorii de evenimente primesc asistență din partea personalului Hotelului Central, dedicat pentru Meetings & Events. Bucatarii nostri cu experienta va pot personaliza meniurile, in functie de preferinte.

centrul-de-conferinte

Caracteristici generale:

 • Sală de conferinte (283 m²)
 • Cinci meeting rooms cu dimensiuni diferite
 • Centru de afaceri cu servicii de fotocopiere, fax și imprimare
 • Dotari incluse in tariful de inchiriere al salii: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, climatizare, serviciu de parfumare ambientala
 • Internet wireless gratuit de mare viteză
 • Setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
 • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului
 • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
 • Lumină naturală la ferestre, din podea până în tavan
 • Draperii sau jaluzele blackout
 • Opțiunea de a găzdui pranzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
 • Locuri de parcare la cerere
 • Foaier pentru servire cocktail-uri sau bufete mari

Informații sau rezervări:

Telefon: +40 244 526641
Email: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Vă punem la dispoziție:

sala-conferinta-salonul-de-cristal

SALONUL DE CRISTAL

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

sala-first-class

SALA FIRST CLASS

Sala First Class este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala First Class dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala First Class este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Sala Alfa

SALA ALFA

Sala Alfa este amplasata la etajul II, in latura de sud a Hotelului Central si dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare. Sala de conferinte Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart.

Sala Beta

SALA BETA

Sala Beta este amplasata la etajul III, in latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Sala Gama

SALA GAMA

Sala Gama este amplasata la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Gama este dotata cu mobilier modern. Sala dispune de o masa ovala, 12 scaune si de spatiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Gama are internet wireless de mare viteza. Pot fi oferite la cerere, fara costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Sala Delta

SALA DELTA

Sala Delta este amplasata la etajul I, in vecinatatea Salonului de Cristal, si dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferinte Delta este dotata cu internet wireless de mare viteza, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, aer conditionat.