Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

MENIURI EVENIMENTE 2019

Restaurantul Berbec vă pune la dispoziție o serie de meniuri pentru evenimente din care puteți alege sau mixa varianta ideală pentru Dumneavoastră:

Varianta 1 – 220 lei/persoana

Gustare rece

  • Cheesecake cu somon fumé
  • Rulou de prosciutto cu salată de crudități
  • Galantină de curcan și mușchi interior în crustă de bacon
  • Pastetă din ficăței de pasăre
  • Camembert pe caisă confiată
  • Praz umplut cu baba ganoush
  • Butuc de cașcaval cu piper și struguri
  • Mozaic de măsline
  • Tartă de cartofi și broccoli cu mozzarella și Pesto Verde
  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate

Preparat din pește

  • Butterfish cu Sos Pesto de pătrunjel servit cu fasole verde sote și cartofi zdrobiți

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe în foi de varză cu costiță afumată și roșii Cherry concassée, însoțite de mămăliguță, smântână și ardei iute

Preparat de bază

  • Cotlet de porc tăvălit prin verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez sălbatic
  • Sos de ciuperci
  • Salată festivă

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 2 – 230 lei/persoană

Gustare rece

  • Rosii Cherry concasée cu humus
  • Buchetieră de legume
  • Pralină de somon fumé cu cremă de mărar
  • Vol-au-vent cu icre și ceapă roșie
  • Mozaic de măsline
  • Aspic de cocos
  • Aperitiv Doboș special
  • Frigărui de pui cu roșii Cherry și capere fruct
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Jambon afumat

Preparat din pește

  • Rulou de păstrav cu sos de mărar și capere servit cu piure de conopidă și morcovi sote

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe în foi de varză cu costiță afumată și roșii Cherry concassée, însoțite de mămăliguță, smântână și ardei iute

Preparat de bază

  • Ceafă de porc brezată în suc propriu
  • Portofel din piept de curcan cu merișoare
  • Sos natur de struguri negri
  • Cartofi gratinați cu brânzeturi / broccoli
  • Salată de varza roșie și gogoșari la oțet

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 3 – 250 lei/persoană

Gustare rece

  • Vol-au-vent cu icre de crap și icre de știucă
  • Coșulet cu piure de morcov, piept de rață afumat și jeleu de portocale roșii
  • Piersică umplută cu mousse de brânză de capră și rozmarin
  • Ruladă de pui în stil mediteranean
  • Ridiche umplută cu mousse de mortadella
  • Galantină de curcan și mușchi interior în crustă de bacon
  • Piadină cu prosciutto, rucola și busuioc
  • Buchetieră de legume
  • Rulou de șuncă cu hrean
  • Butuc de cașcaval cu piper și struguri

Preparat din pește

  • Somon ușor marinat în crustă de migdale servit cu legume de sezon, piure de mazăre și sos olandez

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe în foi de varză cu costiță afumată și roșii Cherry concassée, însoțite de mămăliguță, smântână și ardei iute

Preparat de bază

  • Rulou din piept de pui cu brânză Cedar
  • Saltimbocca din mușchi interior de porc
  • Sos roze ușor afumat
  • Cartofi Surpriză cu roșii și parmezan
  • Salată de gogoșari și castraveți la oțet

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 4 – 270 lei/persoana

Gustare rece

  • Blini cu pastramă de vită și icre de Manciuria
  • Rulou din jambon cu sparanghel
  • Prosciutto pe cruton de biscuit cu ou de prepeliță murat
  • Bresaola cu ricotta, nuci și miere
  • Cub de brânză cu roșie deshidratată și chivas
  • Rulou din piept de rață afumat cu brânză Philadelphia și fructe uscate
  • Terină de pui cu spanac și fistic
  • Ruladă de somon și șalău în crustă de morcov
  • Roșii Cherry umplute cu brânză de burduf și pastă de ardei
  • Crostini cu somon fume și icre Manciuria

Preparat din pește

  • File de doradă cu salsa de roșii și rucola servit cu piure de mazăre, Cus-Cus marocan și buchetieră de legume

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe în foi de varză cu costiță afumată și roșii Cherry concassée, însoțite de mămăliguță, smântână și ardei iute

Preparat de bază

  • Mușchi de vită gătit sous-vide
  • Crochete de rață confiată
  • Roșie concasée umplută cu legume
  • Piure de țelină cu vanilie
  • Salată de pleurotus cu roșii uscate și castraveciori

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Pentru informații sau rezervări, vă rugăm să contactați Departamentul de Rezervări:

REZERVA PRIN TELEFON

Rezerva rapid prin telefon, sunand la 40 244 526641

REZERVA PRIN TELEFON

Rezerva rapid prin telefon, sunand la 40 244 526641

VIZITATI-NE

Ne gasiti pe bulevardul Republicii la numarul 1, in centrul orasului Ploiesti.

VIZITATI-NE

Ne gasiti pe bulevardul Republicii la numarul 1, in centrul orasului Ploiesti.

REZERVA PRIN E-MAIL

Trimiteti e-mail pe reservation@hotelcentralploiesti.ro.

REZERVA PRIN E-MAIL

Trimiteti e-mail pe reservation@hotelcentralploiesti.ro.