Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

MENIURI EVENIMENTE 2020-2021

Restaurantul Berbec vă pune la dispoziție o serie de meniuri pentru evenimente din care puteți alege sau mixa varianta ideală pentru Dumneavoastră:

Varianta 1 – 240 lei/persoană

Gustare rece

  • Lacrimă din aluat crocant cu spumă de brânză și icre roșii
  • Tartină cu somon fumé
  • Mix de măsline aromatizate
  • Salam de Sibiu (florentin)
  • Piersică cu mousse de brânză de capră și rozmarin
  • Medalion de mușchi de vită cu fructe în aspic
  • Terină de pui cu ardei multicolor și fasole roșie, în mantie de castravete
  • Mini buchetieră de legume
  • Choux cu mousse de pui și semințe de susan cu wasabi
  • Cub de brânză cu roșie deshidratată, chives și ulei de măsline
  • Prosciutto cu grisine și aspic

Preparat din pește

  • Ruladă de somon și șalău cu spanac, în crustă de ierburi aromatice, risotto, lime și sos de lămâie cu unt

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos cremos de hribi
  • Ruladă de pui
  • Cremă de cartofi cu spanac și roșie cherry concassé

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 2 – 260 lei/persoană

Gustare rece

  • Cheesecake cu somon fumé
  • Rulou de prosciutto cu salată de crudități
  • Galantină de curcan și mușchi interior în crustă de bacon
  • Pastetă din ficăței de pasăre
  • Camembert pe caisă confiată
  • Praz umplut cu baba ganoush
  • Butuc de cașcaval cu piper și struguri
  • Mozaic de măsline
  • Tartă de cartofi și broccoli cu mozzarella și Pesto Verde
  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate

Preparat din pește

  • Butterfish cu Sos Pesto de pătrunjel servit cu fasole verde soté și cartofi zdrobiți

Preparat tradițional românesc:

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Cotlet de porc tăvălit prin verdețuri
  • Ruladă de pui cu cașcaval și prosciutto
  • Butoiaș de dovlecel cu orez salbatic
  • Sos de ciuperci și roșie cherry concassé
  • Salată festivă

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 3 – 280 lei/persoană

Gustare rece

  • Roșii cherry concassé cu humus
  • Buchetieră de legume
  • Pralină de somon fumé cu cremă de mărar
  • Vol-au-vent cu icre și ceapă roșie
  • Mozaic de măsline
  • Aspic de cocos
  • Aperitiv Doboș special
  • Frigărui de pui cu roșii Cherry și capere fruct
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Jambon afumat

Preparat din pește

  • Rulou de păstrăv cu sos de mărar și capere, servit cu piure de conopidă și morcovi soté

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Ceafă de porc brezată în suc propriu
  • Portofel din piept de curcan cu merișoare
  • Sos natur de struguri negri
  • Cartofi gratinați cu brânzeturi / broccoli
  • Salată de varză roșie și gogoșari la oțet

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Varianta 4 – 300 lei/persoană

Gustare rece

  • Rulou de jambon cu sparanghel
  • Piadina cu mușchi file afumat, cimbrișor și roșii cherry
  • Millefeuille cu spanac și cremă de brânză fină
  • Spată de porc presată, cu jeleu de hrean și nisip de măsline
  • Terină din brânză de capră, merișoare, învelită în prosciutto
  • Duet din parfait de pui și cremă din piept de pui în mantie de cașcaval
  • Cremă de șalău cu creveți
  • Mix de măsline aromatizate
  • Mini buchetieră de legume
  • File de curcan afumat pe piersică
  • Salam de Sibiu (florentin)

Preparat din pește

  • Duet de păstrav cu somon, în crusta de parmezan, spanac în foietaj și sos Olandez

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant , roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Mușchi de porc cu sos de piper verde
  • Pulpă de rață confiată
  • Cartofi gratinați cu broccoli și roșie cherry concassé

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

DUMINICĂ

Varianta 5 – 220 lei/persoană

Gustare rece

  • Roșii cherry umplută cu pastă din ardei și brânză de burduf cu unt
  • Ruladă de porc cu măsline verzi și roșii deshidratate
  • Ruladă de chorizo cu mac
  • Blini cu pastramă de vită și icre de Manciuria
  • Vol-au-vent cu spumă de icre și lămâie confiată
  • Piadina cu prosciutto, rucola și busuioc
  • Mix de măsline aromatizate
  • Terină de pui cu ardei multicolor în mantie de morcov
  • Raffaello cu cremă de brânză de burduf și unt
  • Brânză aromatizată cu ulei de măsline, roșie deshidratată și busuioc
  • Rulou de suncă cu salată de crudități
  • Cheesecake cu somon fumé

Preparat din pește

  • File de șalău în crustă de parmezan cu spaghete de dovlecel, legume aromatizate, sos de sparanghel alb și lime

Preparat tradițional românesc

  • Sărmăluțe cu mămăliguță coaptă, bacon crocant, roșie cherry, ardei iute și smântână

Preparat de bază

  • Butuc de ceafă de porc cu sos de cimbrișor
  • Ruladă de pui
  • Cartofi zdrobiți cu smântână, parmesan și ierburi proaspete

Meniul include:

  • Chifle
  • Cafea espresso
  • Apă minerală carbogazoasă / plată

Pentru informații sau rezervări, vă rugăm să contactați Departamentul de Rezervări:

REZERVA PRIN TELEFON

Rezerva rapid prin telefon, sunand la 40 244 526641

REZERVA PRIN TELEFON

Rezerva rapid prin telefon, sunand la 40 244 526641

VIZITATI-NE

Ne gasiti pe bulevardul Republicii la numarul 1, in centrul orasului Ploiesti.

VIZITATI-NE

Ne gasiti pe bulevardul Republicii la numarul 1, in centrul orasului Ploiesti.

REZERVA PRIN E-MAIL

Trimiteti e-mail pe reservation@hotelcentralploiesti.ro.

REZERVA PRIN E-MAIL

Trimiteti e-mail pe reservation@hotelcentralploiesti.ro.

pinbahis -

giritbet

-

freebonus

- www.thefabric.com.tr