enjoy comfort,

develop your plans

Bine ati venit la
Hotel Central Ploiesti!

Hotelul Central este situat in Centrul Municipiului Ploiesti, in plina zona comerciala si de afaceri, la doar 45 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Construit in stil clasic, Hotelul Central este complet renovat. Veti fi intampinati cu servicii de 4 stele, intr-un ambient placut. Conexiunea la internet wireless este disponibila gratuit. Hotelul ofera oaspetilor sai locuri de parcare fara plata.

Hotel Central PloiestiHotel Central PloiestiHotel Central PloiestiHotel Central PloiestiHotel Central PloiestiHotel Central Ploiesti

Certificari

4 star hotels Ploiesti SRAC

Centrul de conferinte

Centrul de conferinte

Hotelul Central este locul ideal pentru organizarea oricarui eveniment corporate: conferinte, simpozioane, expozitii, training-uri, receptii, prezentari si lansari de produse, intalniri de afaceri, workshop-uri, cursuri.

Centrul de conferinte »

Restaurant

Restaurant

Oricare dintre cele patru saloane restaurant (cu atmosfera si stilurile lor diferite) poate fi alegerea perfecta pentru diverse ocazii.

Restaurant »

Cazare

Cazare

Va invitam sa beneficiati de eleganta si rafinamentul celor 166 de camere ce totalizeaza 248 locuri, caracterizate de un design modern, cu detalii ambientale unice ce vor face ca sederea dumneavoastra sa fie una de neuitat.

Cazare »

Transfer aeroport

Transfer aeroport

Hotel Central Ploiesti asigura, pentru oaspetii sai, transferul la si de la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, aflat la numai 45 Km de Ploiesti.

Transfer aeroport »