Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Hotelul Central pune la dispozitia turistilor sai o gama diversificata de servicii, specifice unui hotel de patru stele de top.

Scopul nostru la Hotelul Central este satisfacția clienților 100%. Dacă nu sunteți mulțumit (ă) de ceva, vă rugăm să anunțați în timpul șederii dvs receptia hotelului.

hotel-central-piscina

Recreere

Este ușor să vă mențineți forma fizica sau sa va relaxati dupa o zi solicitanta la Central Class Wellness. Accesul este gratuit pentru toti turistii cazati in Hotelul Central.

Facilitatile Central Class Wellness:

 • Piscina
 • Centrul fitness
 • Jacuzzi
 • Saune

Masaj

Vă oferim o serie de tehnici avansate medicale estetice. Fiecare dintre ritualurile de corp utilizează o selecție parfumată de uleiuri esențiale pentru a calma simțurile și pentru a răsfăța pielea.
Răsfățați-vă cu un masaj cu pietre vulcanice, de relaxare, sau aromoterapie. Serviciul de masaj este contra cost.

Tipuri de masaj:

 • Drenaj limfatic prin presoterapie
 • Masaj cu pietre vulcanice
 • Masaj cu miere
 • Masaj de relaxare
 • Masaj terapeutic
 • Masaj anticelulitic
 • Masaj reflexoterapie
 • Masaj facial

Central Class Wellness opening hours:

14:00 – 22:00 (Mon – Fri)
Closed (Sat – Sun)

At at glance

Free internet

Ca parte a conceptului Easy Internet Connect Service, Hotelul Central oferă acces gratuit la Internet. Accesul la internet wireless de mare viteză este acum gratuit pentru toți oaspeții Hotelului Central.

Super breakfast

Hotel Central ofera la micul dejun un bufet bogat si variat, cu o gamă largă de produse alimentare proaspete, selectate din bucătăria romaneasca si internationala.

Parcare gratuita

Locuri de parcare sunt disponibile gratuit, pentru oaspeții noștri, în parcarea publică.La sosirea in hotel, va rugam parcati masina pentru cateva minute pe strada aflata intre magazinul Winmarkt si Hotelul Central. Mergeti la receptie si solicitati un loc de parcare. Lucratorii Consierge ai Hotelului Central se vor ocupa de parcarea masinii dvs.

Transfer la / de la aeroport

Hotelul Central ofera posibilitatea transferului de la / la aeroport cu propriul shuttle, masina moderna, confortabila, echipata cu sistem de climatizare.

Servicii de spalatorie

Sejurul mediu in Hotelul Central este de cel puțin două zile, ceea ce face ca serviciile de spălătorie să devină o necessitate. Serviciul este disponibil de luni pana vineri. Turistii nostri pot preda hainele înainte de ora 12:00 si vor fi returnate până la ora 15:00 în aceeași zi . Hainele predate după ora 12:00 vor fi returnate in ziua lucratoare urmatoare.

Late Check-out

Check-out time : în ziua de plecare, oaspetii nostri sunt rugați să elibereze camerele lor la ora 12:00. Pentru cereri de check-out târziu, vă rugăm să contactați Recepția. Pentru plecari până la ora 18:00, poate fi oferit check-out tarziu la o rata de 30 % din tariful de cazare pentru o zi. Pentru plecari după ora 18:00 se va incasa 100 % din tariful de cazare pentru o zi.

Garantia satisfactiei turistilor

GHID DE SERVICII

GHID DE SERVICII